Το εργοστάσιό του Βιολογικού μας ελαιολάδου είναι προσαρμοσμένο ώστε να δέχεται όλους τους τύπους επισκέψεων και να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το πανέμορφο τοπίο στο ηφαιστειακο πεδίο της Λέσβου στα υψίπεδα του Πλωμαρίου, καθώς και να γευθούν το Ελαιόλαδο. Μοιραζόμαστε με τους επισκέπτες μας τα μυστικά της δημιουργίας και της δοκιμής του εξαιρετικα παρθένου ελαιολάδου τα οποία προσφέρουν μια πολύ εκπαιδευτική και συναρπαστική εμπειρία.

Η επίσκεψη διαρκεί περίπου 90 λεπτά (μπορει να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας). Επιπλέον, το κτήμα μας είναι «ζωντανό», όχι μόνο εγκαταστάσεις ειναι ανοιχτές για περιηγήσεις, γιατί εμείς οι παραγωγοί του «ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ» δώσαμε την καρδιά, την αγάπη και το πάθος μας στα παλιά ελαιόδεντρα της ποικιλίας “Κολοβή” και γεννήσαμε μια απο τις πιο διάσημες και πολυβραβευμένες μάρκες ελαιoλάδου στην αγορά.

Έκτοτε, κάθε χρόνο προσπαθούμε να μεταδώσουμε όλο το άρωμα, τη γεύση και την ουσία του βιολογικού ελαιολάδου που παράγεται από τους ελαιώνες του EIRINI PLOMARIOU.

Αυτό το δύσκολο, σκληρό, ακραίο, με σημαντικές πλαγιές ελαιώνες που απαιτούν χειροκίνητη, βαριά εργασία, παράγει ένα ελαιόλαδο από το βουνό, πολύ φρουτώδες, καθαρό και πικρό απαλό αναμφίβολα λόγω των λιγότερων βροχοπτώσεων στην περιοχή του ηφαιστείου.

Όλη αυτή η γεύση και όλη η προστιθέμενη αξία αυτής της παραδοσιακής και αρχαίας γεωργίας κάθε χρόνο, συγκομιδή μετά τη συγκομιδή, μετακινούνται στους καταναλωτές μας με την ελπίδα ότι αυτές οι αξίες και άλλες όπως η βιολογική γεωργία εκτιμώνται προοπτικά και γίνονται απόλαυση για τις αισθήσεις και προστατεύουν την υγεία.

Παρουσιάζουμε τις διάφορες μορφές. Στείλτε μας ένα email στο: info@irini.oliveoil.gr και μπορούμε να σας πούμε πώς να αγοράσετε τα προϊόντα μας. Σε περιμένουμε

Οικογένειες

Εάν έχετε μια ομάδα φίλων ή οικογένειας, σχολεία, περνώντας από το εργοστάσιο ελαιολάδου μας και απολαύστε την περιήγησή σας και πολλά άλλα… Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα αγοράς λαδιών μας.

Ομάδες

Τα ομαδικά μας προγράμματα είναι πολύ ελκυστικά. Λαμβάνουμε εξατομικευμένες και προσαρμοζόμαστε στις διαθέσιμες ώρες.

  • Περιοδεία
  • Δοκιμάζοντας διάφορες ποικιλίες ελαιολάδου
  • Ελληνικοί μεζέδες
  • Πρωινό Γεύμα
  • Ότι μπορείτε να σκεφτείτε για το ελαιόλαδο
  • Έχουμε προετοιμαστεί ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και προγραμμάτων και είμαστε επίσης ανοιχτοί σε προτάσεις
Μεγάλο τραπέζι στρωμένο σε παραδοσιακό στυλ με γήινες αποχρώσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Γευσιγνωσία Λαδιού

Περίπατος σε Ελαιώνα

Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο

Για μια μέρα παραγωγός