Διαφήμιση
Πιστοποίηση ISO 22000

pistopoiitikodhoΤα προϊόντα που παράγουμε απέκτησαν πιστοποιητικό ποιότητας ISO 22000. Το πιστοποιητικό ISO 22000 είναι το πρώτο διεθνές πρότυπο ποιότητας για εταιρείες σε όλο το μήκος της αλυσίδας παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων, είτε πρόκειται για πρωτογενείς παραγωγούς, εταιρείες μεταφορών ή πωλητές λιανικής.

 ● Ο Οργανισμός ΔΗΩ ιδρύθηκε το 1993 είναι κοινωφελής κοινωνικός φορέας και έχει τη νομική μορφή της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας και διαθέτει πολυετή εμπειρία,

ηγετικής δραστηριότητας και παρουσίας στο χώρο των Βιολογικών Προϊόντων.

● Ο Οργανισμός ΔΗΩ είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την 21η Ιουλίου 1993 ως Επίσημος Φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία. Είναι ο ιστορικότερος οργανισμός πιστοποίησης του κλάδου με τον κωδικό GR- BIO - 01.

 

● Είναι ο πρώτος ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων που διαπιστεύτηκε από Ε.ΣΥ.Δ. στις 27 Νοεμβρίου 2001 κατά το Πρότυπο ΕΝ-45011

 

● Στις 13 Νοεμβρίου 2002 διαπιστεύτηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των Η.Π.Α. για τον έλεγχο και την πιστοποίηση Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας, σύμφωνα με το πρότυπο NOP Final Rule.

 

● Στις 3 Οκτωβρίου 2002 διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης του Καναδά (CAQ), για τον έλεγχο και την πιστοποίηση Προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας που προορίζονται για την αγορά του Καναδά.

 

● Στις 15 Οκτωβρίου 2010, διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), με πρότυπο ΕΝ ISO/IEC 17021, για την επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων EN ISO 22000:2005

 

● Στις 28 Ιουνίου 2011 διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), με πρότυπο ΕΝ ISO/IEC 17021, για την επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2008.

 

● Σε συνεργασία με τον ιταλικό οργανισμό ICEA, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης για βιολογικά καλλυντικά και απορρυπαντικά.

 

● Σε συνεργασία με διεθνείς φορείς πιστοποίησης παρέχει επίσης υπηρεσίες πιστοποίησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις και άλλων διεθνών προτύπων για τα βιολογικά προϊόντα, όπως KRAV – Σουηδία, BIOSUISSE – Ελβετία, JAS – Ιαπωνία, Delinat - Βιολογικό κρασί, GOTS - Βιολογικά Υφάσματα. 

 

 Ενημερωθήτε περισσότερο για τη ΔΗΩ

 

Δείτε το πιστοποιητικό...