Διαφήμιση
Άρθρο που δημοσιεύτηκε από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδοου & Ελιάς - Φίλαιος

fileos

Κατά κοινή ομολογία, η ελαιοκομική χρονιά που μας πέρασε, δεν χαρακτηρίστηκε ως αξέχαστη, τόσο  από ποσοτική αλλά και ποιοτική άποψη .Λίγο πριν ξεκινήσω λοιπόν κι εγώ τις διακοπές μου, προσπάθησα με σπουδή να ανακαλύψω, κάποιο αξιοπρεπές ελαιόλαδο,

 -το δυνατόν καλύτερο δηλαδή-, που πιθανόν μπορούσε να συνοδεύσει τις λαχταριστές ντομάτες, με την φέτα και την ρίγανη στην σαλάτα μου, τα θαυμάσια βραστά κολοκυθάκια και βλίτα του κήπου, και τα άφθονα ψητά φρέσκα ψάρια των γευμάτων του Σωτήρος, αλλά και μετά τον Δεκαπενταύγουστο, στο λαδολέμονο με το μυρωδάτο ψιλοτριμμένο θρούμπι.......

Διαβάστε όλο το άρθρο