Διαφήμιση
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

16-10-2013 PROEDROS DIMOKRATIAS2

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, μαζί με τους βραβευθέντες επιστήμονες, ερευνητές, αγρότες, εκπροσώπους Συνεταιρισμών και επιχειρηματίες που έχουν διακριθεί για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα δέχθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης παρουσίασε στον κύριο Πρόεδρο την οικογένειά μας:

 

Υπουργός: Τελευταία, κύριε Πρόεδρε, θα σας παρουσιάσω μια ολόκληρη οικογένεια, που είναι πρότυπο οικογενειακής επιχείρησης. Είναι ένας οικογενειάρχης με τη σύζυγό του, ο κ. Καλαμποκάς, και με όλα του τα παιδιά που αποφάσισαν να πάρουν ένα κτήμα στη Μυτιλήνη, στο Πλωμάρι, και παράγουν το πιο τέλειο λάδι που μπορούσε να παραχθεί. Το λάδι αυτό έχει πάρει άπειρα βραβεία. Να φανταστείτε ότι για να αρωματίσει το τελικό προϊόν καλλιεργεί στο έδαφος αρωματικά φυτά, έτσι ώστε οι πτητικές ουσίες που βγαίνουν από αυτά να απορροφούνται σιγά σιγά για να έχουν ένα φυσικό άρωμα.

 

Ν. Καλαμποκάς: Πιστεύουμε κύριε Πρόεδρε, ότι το μέλλον αυτού του τόπου είναι στην παράδοσή του, μέσα από τη γνώση και την εξειδίκευση. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε εκπαιδευτικοί και στον ελεύθερο χρόνο μας ασχολούμαστε με τη βιοκαλλιέργεια της «κολοβής» ελιάς, θέλοντας να αφήσουμε μια παρακαταθήκη για τα παιδιά μας, γιατί το μέλλον τους ανήκει και δεν θέλουμε να φύγουν από τη χώρα μας.

 

Πρόεδρος: Θερμά συγχαρητήρια.